EVEN VOORSTELLEN

het bestuur van zorgeloos naar school

Stichting Zorgeloos naar School is een kleine slagvaardige organisatie. Impact, diversiteit, inclusie en bevlogenheid zijn termen die ons passen.  Zowel het bestuur als de ambassadeurs, bestaan uit een diverse groep ervaringsdeskundigen, onderwijs en zorgprofessionals. Maak hieronder kennis met onze leden van het bestuur en onze directeur.

Lydia Braakman, oprichter en directeur

Lydia Braakman, oprichter en directeur

Hart en ziel van de stichting ligt in handen van Lydia. Begin 2014 initieerde ze de gelijknamige lobby Zorgeloos met Diabetes naar School. Haar intrinsieke motivatie is gelegen in de weerstand die zij ervaren heeft om voor haar beide dochters met diabetes goede diabeteszorg op school te kunnen regelen. Ondertussen is zij als directeur de drijvende kracht en het aanspreekpunt van de stichting. Je kan haar mailen via info@zorgeloosnaarschool.nl.

lydia.png

Floor Kaspers, voorzitter

Floor Kaspers, voorzitter

Floor is onze specialist passend onderwijs. Als geen ander weet ze na een scherpe analyse kordaat processen op gang te brengen. Floor is eigenaar van Kaspers & Co, adviesbureau. Ze is lid van de landelijke geschillencommissie passend onderwijs. Daarnaast werkt Floor als glaskunstenaar.

Floor.jpg

Peter van de Wijngaart, secretaris

Peter van de Wijngaart, secretaris

Peter werkt als zelfstandige en organiseert en leidt non-profit projecten. Daarnaast is hij kunstenaar/fotograaf. Bij de stichting is hij secretaris en klachtenfunctionaris. Hij begeleidt elke maandag een jonge puber met autisme.

Peter.jpg

Marina van Egdom

Marina van Egdom

Marina zet zich als jeugdarts in voor het zo gezond mogelijk, veilig en kansrijk opgroeien van alle kinderen en jongeren. Zij is bezig met de opleiding tot arts met profiel Jeugdgezondheidszorg. Daarnaast is ze moeder van 3 kinderen, waaronder een dochter met diabetes.

Scherm­afbeelding 2024-02-23 om 12.48.49.png
IMG_4714.jpg

Samen eten staat bij ons centraal

IMG_4726.JPG

Marieke Boon, penningmeester

Marieke Boon, penningmeester

Marieke zet zich in voor passend onderwijs voor alle leerlingen. Dat doet zij met haar werk voor Ouders & Onderwijs maar ook als ervaringsdeskundige ouder. IJslandse paarden zijn haar andere passie.

Profielfoto Marieke Boon.jpg

Laura Versteeg

Laura Versteeg

Laura als ervaringsdeskundige in voor chronisch zieke leerlingen & studenten. Ze is onderwijsassistent en in september start ze met de opleiding tot leerkracht basisonderwijs & lichamelijke opvoeding. Zo zie je maar, ook met een chronische aandoening is alles mogelijk!

Foto Laura.jpg

Petitie aanbieden in Den Haag

IMG_4446 kopie.jpg

Ons spel Vooruit Achteruit testen

bestuur speelt spel.jpeg