EVEN VOORSTELLEN

het bestuur van zorgeloos naar school

Stichting Zorgeloos naar School is een kleine slagvaardige organisatie. Impact, diversiteit, inclusie en bevlogenheid zijn termen die ons passen.  Zowel het bestuur als de ambassadeurs, bestaan uit een diverse groep ervaringsdeskundigen, onderwijs en zorgprofessionals. Maak hieronder kennis met onze leden van het bestuur en onze directeur.

Lydia Braakman, oprichter en directeur

Lydia Braakman, oprichter en directeur

Hart en ziel van de stichting ligt in handen van Lydia. Begin 2014 initieerde ze de gelijknamige lobby Zorgeloos met Diabetes naar School. Haar intrinsieke motivatie is gelegen in de weerstand die zij ervaren heeft om voor haar beide dochters met diabetes goede diabeteszorg op school te kunnen regelen. Ondertussen is zij als directeur de drijvende kracht en het aanspreekpunt van de stichting. Je kan haar mailen via info@zorgeloosnaarschool.nl.

lydia.png

Floor Kaspers, voorzitter

Floor Kaspers, voorzitter

Floor is onze onderwijsspecialist met een lange track-record in passend onderwijs. Ze is o.a. lid van de landelijke geschillencommissie passend onderwijs. Als geen ander weet ze na een scherpe analyse kordaat processen op gang te brengen. Floor is eigenaar van Kaspers & Co, adviesbureau. Daarnaast werkt Floor als glaskunstenaar.

Floor.jpg

Peter van de Wijngaart, secretaris

Peter van de Wijngaart, secretaris

Peter werkt als zelfstandige en organiseert en leidt non-profit projecten. Daarnaast is hij kunstenaar/fotograaf. Bij de stichting zorgt hij er als penningmeester voor dat het geld goed wordt beheerd. Hij begeleidt elke maandag een jonge puber met autisme.

Peter.jpg

Ilonka Rook

Ilonka Rook

Ilonka is diabetesverpleegkundige en werkt momenteel bij Diabeter te Rotterdam. Naast het begeleiden van gezinnen met diabetes leert ze schoolpersoneel hoe ze diabeteszorg in kunnen passen in de dagelijkse routines op school. 

Ilonka.jpg

René Bootsgezel, marketingman puur sang

René Bootsgezel, marketingman puur sang

René houdt ons ons stichting scherp op het gebied van marketing. Met zijn blik vanuit de commerciele wereld weet hij ons keer op keer op te schudden en aan te jagen.

rene horizontaal.jpg

Vergaderen op 1,5 meter afstand

Harry.jpg

Vergaderen tijdens een zelfgemaakte rijsttafel

IMG_0848.JPG

Marieke Boon, penningmeester

Marieke Boon, penningmeester

Marieke zet zich in voor passend onderwijs voor alle leerlingen. Dat doet zij met haar werk voor Ouders & Onderwijs maar ook als ervaringsdeskundige ouder. IJslandse paarden zijn haar andere passie.

Profielfoto Marieke Boon.jpg

Voorzitter in actie

IMG_3072.JPG

Petitie aangeboden in Den Haag

IMG_4446 kopie.jpg
IMG_4936.JPG