Onze ambassadeurs staan voor je klaar!

de ambassadeurs van zorgeloos naar school

 

De stichting heeft een actief team van ambassadeurs. Dit zijn stuk voor stuk professionals en ervaringsdeskundigen tegelijk. Zij zetten hun kennis, kunde en ervaring geheel vrijwillig in. Dit doen ze door advies op maat te geven, mee te werken aan één van onze gesprekstools, of zich in te zetten voor belangenbehartiging. Hieronder stellen onze ambassadeurs zich stuk voor stuk aan je voor.

 

Maaike Hoogeweegen

Maaike Hoogeweegen

Hoi! Mijn naam is Maaike (2001) en ik studeer psychologie aan de universiteit van Tilburg. Zelf heb ik jeugdreuma en heb daar veel de gevolgen van ondervonden..

IMG_0549.jpg

Elsa van de Loo

Elsa van de Loo

Mijn naam is Elsa van de Loo, woonachtig in Amsterdam met mijn man en 2 kinderen en werkzaam als advocaat. Mijn dochter kreeg in januari 2016 toen zij 4 jaar was de diagnose type 1, dat was erg schrikken.Ik werkte destijds als jurist...

Elsa.jpg

Reinette de Boer

Reinette de Boer

Ik ben Reinette de Boer-van der Holst, getrouwd met de liefste, moeder van 2 volwassen uitwonende kinderen en 2 chronisch zieke kinderen.  Toen ik zelf chronisch ziek thuis kwam te zitten en we tevens te maken kregen met niet passend onderwijs en een thuiszitter,...

Schermafbeelding 2021-04-12 om 10.27.46.png

Emma Verbakel

Emma Verbakel

Ik ben Emma Verbakel, als student met een chronische aandoening waardoor ik o.a. rolstoelafhankelijk ben, weet maar al te goed hoe het is om te studeren met de nodige obstakels en hobbels. 

Emma Verbakel portretfoto.jpeg

Ben jij onze nieuwe ambassadeur?

Ben jij onze nieuwe ambassadeur?

Wordt jij enthousiast van wat we als stichting doen en voor ogen hebben? Hier lees je wat het betekent om ambassadeur van onze mooie stichting te zijn.

IMG_4018.JPG

Esther van der Tak

Esther van der Tak

Mijn naam is Esther van der Tak, 44 jaar en woonachtig in Woerden met mijn dochter Kim. Vanuit mijn jarenlange vrijwilligerswerk bij Hoofdpijnnet spreek ik veel met ouders, kinderen, jongeren en mensen uit het onderwijs en de zorg over problematiek met wisselende belastbaarheid en onbegrip..

Portret Esther ambassadeur.jpg
IMG_4702.jpg

Ambassadeursdag, twee maal per jaar

WhatsApp Image 2022-04-23 at 4.05.27 PM (2).jpeg

Topsy Kuipers

Topsy Kuipers

Ik ben Topsy Kuipers, moeder van een puber van 15 jaar alle twee hebben we de zelfde zeldzame chronische ziekte H-EDS (Ehlers-Danlos syndroom hypermobile type). Met EDS wordt je geboren, vaak weet je niet dat je het hebt en loop je tegen heel veel muren en onbegrip aan terwijl je wel met allerlei klachten loopt...

foto topsy.jpg

Co-creatie van een spel rondom wisselende belastbaarheid

051ba542-258c-46ed-9dee-8c45519229fd.JPG

Harald Dinkelberg

Harald Dinkelberg

Ik ben Harald Dinkelberg, woonachtig te Meppel  en samen met mijn vrouw Annemieke trotse ouders van drie kinderen. Ik ben inmiddels dertig jaar werkzaam in het onderwijs, onder andere als leidinggevende, directeur en leerkracht speciaal en basisonderwijs.

foto harald.jpg

Jacqueline van Kuilenburg

Jacqueline van Kuilenburg

Als docent pedagogiek ben ik 17 jaar werkzaam geweest in het mbo, bij de opleiding waar ik zelf ooit begonnen ben als student. Hier heb ik als studieloopbaanbegeleider en examenleider studenten begeleid.

Foto landscape Jacqueline van Kuilenburg.png

Kimberly Kindt

Kimberly Kindt

"Hopelijk kunnen we heel veel kinderen, scholen en ouders op weg helpen! Er is zoveel mogelijk. Onze kanjer heeft bewezen dat je met de juiste ondersteuning, in een mix van fysiek en afstandsonderwijs een prachtig uitstroomprofiel haalbaar is. Dit gun ik ieder kind.”

Schermafbeelding 2021-04-12 om 10.02.06.png

Kim Appelo

Kim Appelo

“Wat ik hoop te bereiken bij de helpdesk is dat afstandsonderwijs een breed gedragen onderwijsvorm wordt door bewustwording van de meerwaarde. Het is een waardevolle aanvulling op het leren op school, maar zeker geen vervanging daarvan.” 

foto kim.jpg
WhatsApp Image 2022-04-23 at 4.05.27 PM (3).jpeg

Yulissa Lensen

Yulissa Lensen

Ik heb in 2020 de opleiding MBO Verpleegkunde afgerond. Dit was niet altijd even gemakkelijk. Ik heb voor de nodige uitdagingen gestaan, Ik weet daarom goed hoe het is om met een chronische aandoening op het mbo te zitten. Ik vind het fijn dat ik een bijdragen heb kunnen leveren bij het maken van de mbo gids.

Yulissa.jpeg

In gesprek met minister Dijkgraaf

aan tafel in gesprek met DIjgraaf .JPG

Bas Evers

Bas Evers

Mijn naam is Bas Evers (49), woonachtig in de gemeente Ouder-Amstel met mijn vrouw en drie kinderen. De oudste dochter (19) heeft vanaf 2006 diabetes, type 1. Met name op het voorgezet onderwijs...

Bas.jpg

Ambassadeursdag

WhatsApp Image 2022-04-23 at 4.05.27 PM (4).jpeg

Ingrid Kempen

Ingrid Kempen

Mijn naam is Ingrid Kempen. Met mijn man en drie kinderen woon ik in Apeldoorn. Onze jongste zoon kreeg diabetes in 2014, hij was toen 7 jaar oud. Inmiddels zit hij alweer op de middelbare school. Als huisarts en als moeder van een zoon met een chronische aandoening...

Ingrid_Kempen.jpg

Judith van der Velden

Judith van der Velden

Hoi! 
Ik ben Judith van der Velden-Groot, 48 jaar en woon met mijn man en 2 dochters in Tilburg.
In 2019 kreeg ik de ziekte van Hashimoto (schildklieraandoening) en werd mijn leven totaal ontregeld. Na 21 jaar werken in het basisonderwijs,...

foto Judith.jpg

Deborah Schuurmans

Deborah Schuurmans

Mijn naam is Deborah Schuurmans, ik ben 27 jaar oud en ben zelf ziek geworden toen ik tien jaar oud was en het heeft een hele tijd geduurd voordat er een diagnose was. Ik heb zelf, helaas, de nodige uitdagingen gekend in het onderwijs.

Deborah.png