Stichting Zorgeloos naar School wint de Impact Challenge Waarderings Prijs 2020

 

Tijdens het Impact Challenge Event op vrijdag 27 november heeft Stichting Zorgeloos naar School voor de tweede keer dit jaar een impact prijs gewonnen. Dit keer de waarderingsprijs van de Impact Challenge. De Impact Challenge is een sector breed initatief om gezamelijk de maatschappelijke impact van goede doelen verder te vergroten en meer zichtbaar te maken.

 

Dr. Sara Kinsbergen, assistent professor Radboud Universiteit, namens de vakjury over de stichting: 

“Deze stichting heeft de identiteit en werkwijze van de organisatie fundamenteel heroverwogen en daarna bijgesteld: ‘Is dit het beste wat we kunnen doen?’ Dat vraagt lef. Ze maakten daarmee een stap van de focus op één aandoening naar aandacht voor de weeffouten in het systeem rond schoolgang en chronische aandoeningen in brede zin. Met die stap is de impact van de organisatie significant toegenomen.”

 

We zien deze prijs als een prachtige erkenning voor de keuzes die we gemaakt hebben, de manier waarop we dat gedaan hebben en de impact die dat opgeleverd heeft. Hier kun je meer te weten komen over de shift die we het afgelopen jaar ondergaan hebben en wat we daarbij tegengekomen zijn. Of luister hier naar de onderbouwing van onze voorzitter en een aantal van onze ambassadeurs.

Lees hier meer over onze eerder gewonnen impactprijs van PGO support voor onze doe-het-samen gidsen.