VOL beide fotoshoots zitten vol

Je kan je dus jammer genoeg niet meer opgeven

 

Luister, we hebben een mega vette kans voor jou om jezelf in de spotlight te zetten! Ben jij tussen de 4 en 20 jaar? Dan nodigen we je uit om aan een super toffe fotoshoot die voor en door jullie is georganiseerd. Samen gaan we scholen laten zien wat je als chronisch zieke leerling of student nodig hebt om je lekker te voelen op school.

Tijdens de fotoshoot gaan jullie schitteren voor de camera, omringd door professionals die jullie unieke persoonlijkheden willen vastleggen. Jullie worden helemaal in het zonnetje gezet voor wie jullie zijn, met al jullie talenten en dromen. En als je dat prettiger vindt, kan het ook anoniem.

En guess what? Als bedankje krijgen jullie een coole professionele foto van jezelf. En bovendien een kadobon zodat jullie iets kunnen kiezen waar je helemaal blij van wordt.

En hey, we willen natuurlijk niet dat jullie je zorgen maken over de reiskosten. Daarom zorgen wij ervoor dat jullie reiskosten helemaal worden vergoed. Dus no worries, jullie kunnen zonder problemen deelnemen aan deze onvergetelijke ervaring.

We kunnen niet wachten om met jullie een mega statement te maken.