Lancering mbo gids in maart 2022

In maart 2022 lanceren we de gids voor het mbo. Dit jaar is vanuit co-creatie een super praktische gids ontwikkeld voor en door studenten met een chronische aandoening. Daarnaast hebben ook mbo docenten, mbo professionals en ouders aan de gids mee gewerkt.

De gids zit boordevol handvatten en praktische informatie gericht op verschillende sleutelmomenten tijdens de schoolloop baan, zoal mbo keuze, mbo start, stage en op zoek naar werk.

De druk en verspreiding van de gids is mogelijk gemaakt door een subsidie van ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschappen.

Als je hier je gegevens achterlaat, dan wordt de gids in een mooi verzamel blik gratis naar je toegestuurd in maart 2022. Vanaf maart zal de gids ook digitaal gratis beschikbaar zijn op deze website.

Ken je creatieve mbo studenten tip ze dan op onderstaande gave creatieve sessie op 10 of 11 december in Zwolle (reiskosten worden vergoed).