Gidsen vliegen de deur uit

Onze gidsen vliegen de deur uit

Onze doe-het-samen gids voor leerlingen met een chronische aandoening is, samen met deze website, nog geen drie maanden gelanceerd. We werden voor publicatie al overstelpt door aanvragen. Een week na de lancering was ruim een derde van de 1000 gidsen al verstuurd! Daarnaast zijn de diverse onderdelen van de gids meer dan 1000 keer gedownload vanaf deze website. Wij wareLOGO_FNO_kleingeluk_CMYK-e1470835324639.jpgn overtuigd van de behoefte, maar dat dit zo snel en groots zou aanslaan bij leerlingen, ouders, scholen en professionals dat hebben we alsnog onderschat. Daar werden we toch wel wat zenuwachtig door...

FondsNutsOhra maakt gelukkig een herdruk mogelijk

Gelukkig schiet FNO ons te hulp. Vlak voor de kerst kregen we te horen dat zij ons een subsidie verstrekken voor een herdruk van 1500 gidsen. Wat een mooi nieuws!