gun elk chronisch ziek kind een zorgeloze schooltijd

samen blijvend meer impact maken

Gun elk chronisch ziek kind een zorgeloze schooltijd. help jij mee? Doneer eenmalig 25 euro of meer.

"Zorgeloos naar school heeft mij heel veel gebracht. Via een vriendin die een online webinair had over reuma, hoorde ik voor het eerst van zorgeloos naar school. Ik heb meteen gebeld, mijn hulpvraag uitgelegd en werd gelijk aan een ambassadeur gekoppeld. Verder heb ik de waaier met maatwerk opties, die in de gids zit, helemaal uitgeplozen. De tekst die erin staat voor meer begrip op school en dat we ernaar kunnen handelen omdat het al op papier staat. Ik vertel iedereen dat zorgeloos naar school mijn leven heeft veranderd."

Doneer

€5 €10 €15 €20 €25 €50 €100 €200 €500

Wat gebeurt er met mijn donatie

We zijn een door het CBF erkend goed doel dus je donatie is bij ons in goede handen. Van elke euro die je aan ons doneert wordt 99 cent direct ingezet om naar school gaan voor een chronisch ziek kind zorgelozer te maken. 

We maken elke dag verschil, door een spel op te sturen naar een leerling, een gids op te sturen naar een een ouder of door mee te denken met een mbo student die vastloopt op school. Door onze inspanningen is er meer begrip en maatwerk, minder leerachterstand en verzuim. Kijk voor informatie bij onze impact,